Отзиви

М.

Преди време ни бяхте изпращали молитвата Отче Наш и нейното значение за енергийните центрове. Един ден чувствах тежест в гърдите и си я казах 3 пъти и почувствах голямо облекчение. Наистина е много силна молитва.

Когато бяхме на медитацията за пролетно равнодействие в момента, в който се споменаваше, че ще усетим Христовата енергия аз усетих една хладинка като плътно ледено покривало върху лявата половина на тялото. Когато си пуснах програмата за изчистване от черна магия на системата Щит най-силната работа беше именно там в тази зона. По мое мнение тази хладинка ми е дала време за реакция да намеря проблема преди да се разпространи и да даде плодове на лошотията си. Изхождам от функциите на леда да спират разлагането и развалянето на храната например. И аз имах нужда от отсрочка да се справя с проблема. Този проблем не беше по силата на Ошо Нео Рейки, защото съм си работила много с нея или може би е имала нужда от повече време.

Покрай този проблем си правих и медитация като си давах Ошо Нео да изпълни цялата ми аура с енергия и усетих зоната на проблема като отвор свързан с нещо или някого извън мен. Редовно работя за този проблем и мисля, че вече нещата не са толкова драматични или поне силно се надявам. Когато си пуснах програмата с Щит усетих буквално, че все едно нещо ме засмуква и отделя лошата енергия от мен. Чувството беше като все едно си поставяш ръката на тръбата на включена прахосмукачка. Когато започна работата на Щит усетих къде е началото на проблема като луковица в мен и усетих продължението как е пуснало като корени от левия ми бъбрек нагоре по гръдния кош. Когато си работих с Ошо Нео Рейки си сложих ръцете близо до зоната и усетих как това, което усетих като луковица се движи в плътта ми като, че иска да избяга извън зоната на действие на енергията. Когато ме посвети в Ошо Нео Рейки, г-жа Стоянова ми каза, че имам огромна нужда от тази енергия и може би именно това е било причината.