Огнен диамант

Мастър Тимати Дънфи е създателя на техниката Огнен диамант, от него Екатерина получава инициация. Интервю по темата може да прочетете по-долу.

Препоръки от инициирането на Огнен Диамант

Чад:
„Пожарното диамантено посвещение“ е уникалният опит в който Тимъти ме преведе. Знаех и работих с Тимоти повече от четири години, както в груповата сесия на аирската работилница, така и в индивидуалните частни сесии. даде ми чувство за спокойствие, което не съм познавал досега. Също така ми е дал яснота, за да мога да действам със сигурност в постигането на моите цели. Освен това ми помогна да разтворя стария си модел на отлагане.

Това също задълбочи връзката ми с душата ми, с Бога и с единството, което свързва всички неща, и аз го препоръчвам на всеки, който желае повече мир, яснота и чувство за връзка с хората и света около тях. Тимъти.

Линда:
„Джон и аз направихме диамантеното посвещение на огъня заедно преди няколко седмици. Преминаването през посвещението с друг човек беше много естествено и всъщност„ цялото ”преживяване: това беше обединяване на части в цялост. ежедневно правене на медитация на огъня и яснота на работата с моя ангелски екип е ГОЛЯМ и Ясен! … Не знам къде ме водят … но аз се подготвям ежедневно – енергично и с нови прозрения. !!!

Кристина:
Миналата седмица моите духовни водачи ми казаха, че ще настъпят големи промени в аурата ми. Не знаех за какво говорят, когато Тимоти ми разказа за Fire Diamond, и почувствах енергията, която знаех, че ще промени живота ми и аз Знаех, че искам да започна сътрудничеството с него, когато вчера имах посвещение, преживях много неща енергично в моя вътрешен свят и ми дадоха информация, която ще обобщя тук: Огненият диамант прави бързи промени и е фундаментално преструктуриране на нашата аура по балансиран и безопасен начин.Това е много силно и аз ще се погрижа за целия процес.

„Мога да осигуря най-голяма полза за моята общност, като използвам уменията си да работя с бежанците, за да поправя основните белези на човешката душа.“ Нещо, което им помага да свържат / свържат контакта с тяхната стойност в своята култура, етническа принадлежност и семейство.

„След като получих посвещение с Огнен диамант, сега мога да изцеля моите събратя, като гледам в очите им и мога да им предам същността на моята житейска история през очите. История, която съдържа същността на това как аз, като човешко същество, са се преместили от най-дълбоките, тъмнината на затвора към светлината, любовта и свободата.

„Макар да работя много сериозно с ученето и да работя с изцеление от 17 години, моите водачи ми казаха, че съм играла само като дете досега. Сега ще работя сериозно и много дълбоко в живота промени с хора. “
„Силната виолетова енергия дойде и аз се почувствах интегрирана като новата енергия, разпръсната по цялото ми тяло. Енергията е много дълбока, променяща се и изцеляваща.

„Моите водачи ми казаха, че вече бях подготвен за диаманта на последната работилница, когато Тимоти говореше за това. Те искаха да помогнат на хората, които искаха в този проект. Те не могат да го направят без да си сътрудничат с хората.“

Резултат с изображение за огнен диамант

Линк към оригиналното съдържание.